Saskia Roos Touristic Services

Kvk nummer: 73180289

Saskia Roos 2

Samenwerken

Met mijn blog bereik ik maandelijks meer dan 300 bezoekers en haal ik meer dan 500 pageviews. Ik vind het leuk om met bedrijven samen te werken en bijvoorbeeld reviews voor producten of activiteiten te beschrijven of op mijn blog te adverteren. 

Adviezen

Met mijn studie Tourism Management als achtergrond geef ik graag advies aan organisaties en bedrijven op het gebied van toerisme. Ik heb een passie voor onderwerpen zoals het schrijven van een ondernemingsplan, duurzaam toerisme en het verspreiden van toeristen.

Webdesign

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met het maken van een website. Ik gebruik hiervoor het programma ‘WordPress’. In dit programma zijn eindeloze mogelijkheden voor kleur, design en lay-out. Het lijkt mij erg leuk om voor u(w bedrijf) een website te mogen ontwerpen!

(Dit doe ik ook voor bedrijven of personen buiten de toeristische sector)

Persoonlijk reisadvies

Al de verschillende accommodaties, activiteiten en vervoersopties in en voor een reis kunnen soms best overweldigend zijn. Met mijn studie en ervaring kan ik je veel tips en adviezen geven! Samen kunnen we voor jou de perfecte reis samenstellen.

Toeristische-informatiewebsites

Ik heb een tijd in het buitenland gewoond en heb daarnaast veel gereisd. Op elke reisbestemming heb ik veel leuke tips verzameld, deze deel ik via mijn verschillende websites!