Je bekijkt nu Gent, België

Gent, België

Hallo! In mei waren Luuk en ik een dagje in Gent. Helaas hadden we niet zoveel geluk met het weer en regende het de hele dag door. Niet het allerbeste weer voor een stadsbezoekje maar we maakten er toch het beste van.

Een van de dingen die we bezochten was de toeristische experience bij Lams God in de Sint Bataafs Kathedraal. Ze hebben hier een schilderij ’tot leven laten komen’ met een AR ervaring. Met een bril op loop je door de kelder van de kathedraal en zie je door hologrammen hoe het schilderij is ontstaan. Echt een hele vette ervaring en zeker een aanrader!

De rest van de dag hebben we rondgelopen door het centrum en langs het water. Helaas regende het te hard voor een rondvaart met de open bootjes. Dat moeten we dus nog even bewaren voor een volgende keer! Goede reden om terug te komen 😉

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie