Tip: Koffer inpakken met ‘packing cubes’

Hoi! Hier een blogpost waarin ik mijn tip deel om slim en handig je koffer in te pakken.


Vaak neem je op vakantie veel verschillende soorten spullen en kleding mee. Als je alles zomaar in je koffer gooit kan dat best onoverzichtelijk worden. Zeker bij een korte vakantie is het niet zo handig om op vakantie weer extra tijd moet uitzoeken aan het uitzoeken van je koffer. Een paar jaar geleden zag ik ‘packing cubes’ voorbijkomen en sindsdien ga ik niet meer op reis zonder!

Packing cubes zijn kleine tasjes/zakjes waarin je een stapeltje kleding, spullen of toiletartikelen in kunt stoppen.

Ik heb twee sets gekocht en in totaal zo’n 8 grote zakken. Meestal maak ik stapeltjes van mijn kleding per categorie, bijvoorbeeld: broeken, T-shirts, ondergoed, zwemspullen, truien, etc. Ik doe dan elke categorie in een aparte zak. Zo weet ik op vakantie precies waar in mijn koffer de dingen liggen en blijft het geordend! Ook handig is dat je de zakjes zo uit je koffer in een kast op vakantie kunt leggen.

Zeker wanneer je met een backpack reist is het handig, anders blijft het elke keer grabbelen tot je gevonden hebt wat je zocht!

De packing cubes zijn overal op internet te bestellen voor verschillende prijzen. Vaak worden ze in sets van meerdere zakjes verkocht. Je vindt ze bijvoorbeeld via deze link op Bol.com of op Aliexpress. Tip voor aliexpress: bestel ze op tijd want het kan vaak lang duren voordat een bestelling bezorgd wordt. Daarom vind ik Bol.com persoonlijk prettiger.

Ik vind het een hele handige uitvinding! Wie weet heb jij er ook wel wat aan!

 

 

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie