Working holiday visum aanvragen Australië

Working holiday visum aanvragen Australië

Hoi! Als je naar Australië op reis gaat kun je dat op twee verschillende manieren doen: met een toeristenvisum of een werkvisum. Met een toeristenvisum mag je maximaal drie maanden in het land blijven en mag je niet werken. Met een werkvisum mag je maximaal een jaar in het land blijven en mag je er ook werken.

Toeristen visum

Met het toeristen visum mag je drie maanden in Australië verblijven zolang je niet werkt. Het perfecte visum voor een vakantie dus!

Working holiday visum

Als je onder de 30 jaar oud bent kun je heel makkelijk een working holiday visum aanvragen. Hiermee mag je een jaar in Australië werken. Wel mag je maar maximaal 6 maanden voor dezelfde werkgever werken.

De aanvraag kun je gewoon online doen en nadat je een formulier met gegevens invult is je visum aangevraagd.

Duur aanvraag

Een belangrijke vraag is natuurlijk, hoe lang duurt het voordat de aanvraag verwerkt is en je je visum ontvangt?

Ik heb zelf mijn visum aangevraagd via e-visums.nl en had hem een paar uur later al binnen! De Australische overheid verwerkt de visums vrijwel altijd binnen 72 uur.

 

Heb jij wel eens een working holiday visum aangevraagd?

Saskia

Hoi, leuk dat je een kijkje op mijn site neemt! Mijn naam is Saskia Roos en ik ben net afgestudeerd aan de hbo studie Tourism Management. Ik hou van varen, duiken, sporten en reizen. Dat laatste is ook de reden waarom ik deze blog ben gestart. Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips, studie-updates en andere dingen rondom reizen die me interesseren!

Geef een reactie

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: