Je bekijkt nu Winterberg, Duitsland

Winterberg, Duitsland

Hallo! Eind januari ging ik samen met mijn vader, Marijn en Esmée een lang weekend naar Winterberg! We hadden veel geluk met de hoeveelheid sneeuw en hebben van de winterport genoten.

Donderdag 26 januari

Donderdagmiddag was het om de winterspullen in te pakken en richting Winterberg te rijden. Na zo’n vier uurtjes kwamen we terecht in een besneeuwde wereld, erg mooi! We verbleven in Pension Braun, een kneuterig typisch Duits hotel. Nadat we de spullen hadden afgezet besloten we een rondje te lopen door Winterberg en het stadje in het donker te bekijken.

Vrijdag 27 januari

Na een prima nacht zaten we vroeg aan het ontbijt zodat we ook redelijk op tijd de pistes af kunnen gaan en bij de skiles konden zijn. Erg lag overal hele goede sneeuw en we hebben een topdag gehad op het snowboard/ de ski’s!

Zaterdag 28 januari

Ook zaterdag hadden we een erg leuke dag. Het was wel wat drukker dan eerdere dagen maar gelukkig hadden we na een tijdje door welke liften wat rustiger waren. We gingen wat verder het skigebied in en hadden weer een heerlijke dag snowboarden.

Zondag 29 januari

Zondag stond onze wekker extra vroeg zodat we voor de grootste drukte de pistes af konden gaan. Wederom weer heerlijk kunnen snowboarden/skiën! Na weer een geslaagde dag pakten we begin van de middag weer alle spullen in en reden terug naar Nederland.

We hebben een top weekend gehad in Winterberg en zo’n mini wintersport is zeker voor herhaling vatbaar! Auf wiedersehen!

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie