Je bekijkt nu Review: Fotocadeau – Koffer met foto

Review: Fotocadeau – Koffer met foto

Hoi! Ik heb in samenwerking met Fotocadeau weer een keer een mooi fotoproduct mogen ontvangen om een review over te schrijven. Dit bedrijf biedt veel verschillende soorten producten aan, zo kun je bij Fotocadeau een fotolijst 20×20 bestellen maar ook canvassen, fotocollages of fotoboeken. Ik koos heel toepasselijk voor een fotokoffer!

Op het vliegveld kan het soms lastig zijn jouw koffer te herkennen op de bagageband (in deze tijd al helemaal). Door een gepersonaliseerde foto te kiezen herken je jouw koffer meteen uit de massa. Dat leek mij wel eens leuk om uit te proberen!

Ik twijfelde nog even wat voor foto ik op mijn koffer wilde (een grote foto van mijn hoofd leek me ook wel herkenbaar 😉 ) maar ik besloot toch voor een mooie tijdloze foto van de zee te gaan.

De koffer werd snel bezorgd en zag er erg goed uit! Hij is stevig, heeft prima wieltjes, een slotje en verstelbaar handvat. Hij rolt goed en is duidelijk herkenbaar door mijn gekozen afbeelding!

De foto is niet direct op de koffer gedrukt maar zit achter een plastic laag. Hierdoor kun je, als je de binnenvoering opent, ook de afbeelding verwisselen! Handig als meerdere mensen de koffer gebruiken of je de foto na een tijdje zat bent. Je kunt een nieuwe foto los bijbestellen op de website. Verder heeft de binnenkant twee vakken en meerdere zakjes, erg handig.

Ook het bestellen op de site zelf ging erg makkelijk. Je hoeft alleen je foto (van goede kwaliteit) te uploaden en kunt ook nog een check laten uitvoeren of de kwaliteit voldoende is. De website is erg gebruikersvriendelijk en naast de koffer hebben ze dus allerlei andere dingen zoals het behang natuur van Fotocadeau en vele andere producten.

Ik ben erg blij met mijn koffer en kijk ernaar uit om hem binnenkort te gaan gebruiken!

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie