Je bekijkt nu Duiken bij Rovinj, Kroatië

Duiken bij Rovinj, Kroatië

Hoi! Hier blogpost en een nieuw filmpje over mijn duik bij Rovinj, Kroatie!

In mijn volgende post kun je lezen dat ik een week op vakantie in Rovinj was, samen met Lois op bezoek bij Melissa. Van eerdere vakanties wist ik dat je in Kroatie goed kunt snorkelen dus het leek me leuk om nu ik mijn duikbevretten heb te kijken of er dieper onder water nog meer te zien was!

Melissa had voor Lois en mij een duik geregeld bij duikschool ‘Rovinj-sub Diving Center’. Ze hebben verschillende duikspots waar ze heen gingen maar wij gingen vlak voor de duikschool al direct het water in.

We hebben een duik van ongeveer 25 minuten gemaakt waarbij we langs en tussen verschillende rotswanden gingen. Helaas was hier niet zo heel veel te zien. Af en toe zagen we wat vissen of een zeekomkommer maar het waren eigenlijk vooral veel rotsen. Of het lag aan overbevissing of dat er op deze duikspot sowieso vrij weinig leven te zien was weet ik niet. Het was alsnog een leuke ervaring om weer te duiken en leuk om dit samen met Lois te doen!

Mocht je hier willen duiken zou ik je aanraden om een bootduik te boeken en wat verder het water op te gaan, wie weet is daar meer te zien!

Hieronder het filmpje dat ik heb gemaakt tijdens mijn duik!

https://youtu.be/OdDyaTqxHt0

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie