Je bekijkt nu Review: FotoCadeau – Foto op canvas

Review: FotoCadeau – Foto op canvas

Hoi! Ik heb in samenwerking met Fotocadeau weer een mooi fotoproduct mogen ontvangen om een review over te schrijven.

De website biedt veel verschillende soorten producten aan, zo kun je bij Fotocadeau een kleed aan de muur bestellen maar ook andere muurdecoratie, fotocollages of fotoboeken. Ik koos deze keer voor een mooi canvas!

Het is natuurlijk erg leuk om na een mooie reis je herinneringen op je muur te hangen, of om te kiezen voor een familiefoto. Ik besloot te gaan voor een wat artistieke foto van een zeil, daar krijg ik altijd een vakantiegevoel van!

Het canvas heeft de afmetingen 80x60cm en ik heb gekozen voor een zwarte baklijst die het canvas omlijst. Daardoor krijg je een chique uitstraling! Het canvas is van goede kwaliteit en laat de foto mooi scherp zien. 

Het canvas kun je vastplakken aan de baklijst door middel van de plakstrip die al in de lijst zit. Daarnaast bestelde ik een setje om de baklijst aan de muur te kunnen bevestigen. 

Naast het grote canvas bestelde ik ook een kleiner canvas met een mooie reisfoto van mijn ouders van 30x20cm. Een leuke manier om je favoriete reisfoto tentoon te stellen!

Het bestellen van de producten op de site zelf ging erg makkelijk. De website is erg gebruikersvriendelijk en naast het canvas hebben ze dus allerlei andere dingen zoals het behang met bomen op de website van Fotocadeau en vele andere producten.

Ik ben erg blij met mijn canvas en erg tevreden over het product en de service!

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie