Je bekijkt nu Terug na zomerstop!

Terug na zomerstop!

Hoi! Na een tijdje stilte op mijn blog ben ik weer terug!

Afgelopen weken was ik druk bezig met mijn scriptie en daarnaast ben ik ook nog op vakantie geweest. Daardoor had ik niet zoveel tijd om aan mijn blog te werken. Maar het einde van mijn studie is in zicht en ik heb weer tijd (en inspiratie) om nieuwe blogs te schrijven!

De komende blogs zullen gaan over mijn vakanties, wat gadgets die ik de laatste tijd heb gekocht en mijn afstuderen en de plannen voor daarna!

Ik ga weer proberen een schema aan te houden met twee a drie blogs per week. De vaste dagen zullen zijn: dinsdag en zaterdag. Met misschien af en toe een extra blog op donderdag.

Als er nog onderwerpen zijn die jullie graag zouden lezen, laat het vooral weten in de reacties hieronder!

Liefs, Saskia

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie