Je bekijkt nu Review- Foto op forex

Review- Foto op forex

Hoi! Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Wageningen en om mijn studentenhuis wat gezelliger te maken heb ik in samenwerking met Studentendrukwerk een foto op forex besteld!

Over Studentendrukwerk:

Op de website van Studentendrukwerk (https://www.studentendrukwerk.nl/)  kun je verschillende producten bestellen, van studieproducten tot bijvoorbeeld een foto op canvas. Ze vroegen mij of ik het leuk vond om een van hun producten te bestellen, namelijk een foto op forex!

Het product:

Je kunt uit allerlei verschillende formaten en soorten kiezen. Ik heb gekozen voor een plaat van 30 bij 90 centimeter. We zochten namelijk nog iets waardoor mensen bij de ingang van onze gang direct konden zien wat onze huisnaam is (dat is ‘house of carbs’ aangezien we in een oud scheikundelabaratorium wonen). Ik heb uiteindelijk in InDesign een soort huislogo ontworpen met onze naam en scheikunde formules op de achtergrond.

Het eindproduct

Ik vind het erg mooi hoe de plaat gedrukt is. De kleuren komen mooi over en onze huisnaam springt er echt uit. Ik vind het ook een leuk effect hebben dat de plaat wat dunner is dan een gemiddelde wanddecoratie en daardoor goed overgaat in de muur van de gang.

De kwaliteit

De kwaliteit van de forex plaat is goed. Hij is strak afgewerkt en de print is in goede kwaliteit gedrukt. Het was ook handig dat je op de website een melding kreeg als de afbeelding die je gekozen had niet van goede kwaliteit was. Ik heb er een ophangsysteem bij besteld waardoor je de plaat met een sticker en schroef aan de muur kunt bevestigen. Het bevestigen ging erg makkelijk!

Wat vind ik van het product?

Ik ben erg blij met het eindresultaat! Het is nu meteen duidelijk welk huis wij zijn en onze gang is ook meteen wat opgevrolijkt. En ook belangrijk, mijn huisgenoten vinden hem ook erg leuk geworden 😉

Ik heb het product opgestuurd gekregen van Studentendrukwerk  maar ik deel altijd mijn eerlijke mening in een blogpost.

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie