Je bekijkt nu Review – FotoCadeau hexagons

Review – FotoCadeau hexagons

Hoi! Nu ik terug ben van mijn reis was het natuurlijk tijd om al mijn foto’s uit te zoeken! Het leek me leuk om mijn mooiste foto’s op een bijzondere manier op mijn kamer te hangen. Daarom heb ik in samenwerking met FotoCadeau een set van foto op hexagon besteld!

Over FotoCadeau:

Op de website van FotoCadeau kun je verschillende producten bestellen, eigenlijk alles waar je een foto op kunt laten drukken bieden ze aan. Dit varieert van foto’s op mokken tot canvassen tot bijvoorbeeld een landkaart van België. Ik vond het leuk om dit keer mijn mooiste foto’s op een andere manier dan het standaard rechthoekige canvas te bestellen en koos daarom voor de hexagons.

Het product:

Ik heb uiteindelijk een set van 9 hexagons van 17x15cm besteld. Ik heb gekozen voor de foto’s uit Australië van onder andere het Great Barrier Reef en de Whitsundays. Omdat alle foto’s in blauw en groentinten zijn is het een samenhangend geheel ondanks dat alle foto’s los van elkaar hangen.

Het eindproduct

Ik heb de foto’s op een speelse manier naast elkaar gehangen en vind het erg leuk staan! Ik ben ook blij met de keuze van mijn foto’s, ik krijg meteen weer mooie herinneringen aan mijn reis.

De kwaliteit

De hexagons zijn ongeveer een halve centimeter dik en zijn daardoor stevig en zullen niet snel breken. Door de dikte zit er ook een stukje afstand vanaf de muur wat een beetje een 3d effect geeft. Ik heb foto’s gekozen die ik heb gemaakt met mijn telefoon (iphone 7). Het zijn niet de scherpste foto’s maar de kwaliteit is prima, alleen als je erg dichtbij gaat kijken is te zien dat ze niet 100% scherp zijn. De kleuren van de hexagons komen ook overeen met de kleuren op de originele foto’s.

Ophangen

Bij de hexagons krijg je een makkelijk ophangsysteem van een soort sterke stickers. Omdat ik deze foto’s later naar een andere plek wil verplaatsen heb ik ze tijdelijk opgehangen met ‘buddy’s’, die soort kauwgum waar je dingen mee op kunt hangen. Dit werkt ook helemaal prima! Wanneer ik de foto’s op een definitieve plek ophang zal ik de bijbehorende stickers gebruiken.

Wat vind ik van het product?

Ik vind het eindeffect erg leuk! Ik vind de hexagons een unieke en originele manier om mijn foto’s op mijn muur te hangen en het speelse effect spreekt mij ook erg aan. Achteraf had ik het ook mooi gevonden als ze iets groter waren geweest zodat ze een echte eyecatcher op de muur waren geweest. Maar het is bij het bestellen gewoon mogelijk een grotere maat te bestellen! De bestelling via de FotoCadeau website was makkelijk en de levering was snel. Ik ben dus tevreden!

Kortingscode

Ben jij ook enthousiast geworden over de hexagons? Op het moment is er bij FotoCadeau een korting van 50% op alle muchopix (hexagon, square en circle). Gebruik bij je bestellingde kortingscode: MP50.

Heb jij wel eens een bijzondere foto van een reis besteld?

 

Ik heb het product opgestuurd gekregen van FotoCadeau maar ik deel altijd mijn eerlijke mening in een blogpost.

 

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie