Je bekijkt nu Review: FotoCadeau – Fotoboek

Review: FotoCadeau – Fotoboek

Hoi! Ik heb in samenwerking met Fotocadeau weer een mooi fotoproduct mogen ontvangen om een review over te schrijven.

Na mijn reis door Indonesië had ik natuurlijk veel mooie foto’s gemaakt dus leek het me erg leuk een nieuw fotoproduct uit te kiezen. De website biedt veel verschillende soorten producten aan zoals muurdecoratie, fotocollages of bestel ook onderzetters van Fotocadeau. Ik koos dit keer voor een mooi fotoboek over onze reis door Indonesië!

We hebben tijdens onze reis ontzettend veel foto’s gemaakt dus wilden een groot fotoboek maken waar we die allemaal kwijtkonden.

We kozen daarom voor het grootste vierkante fotoboek met een witte achtergrond. Via het fotoboekprogramma van de website konden we elke pagina indelen en ons fotoboek op die manier vullen. Door een account aan te maken kun je ook het product tussentijds opslaan, wel zo handig bij zo’n groot boek!

In het programma kon je verschillende indelingen per pagina kiezen. Zo hebben we op sommige pagina’s meerdere kleine afbeeldingen en op een aantal ook paginavullende foto’s. De kwaliteit van het boek is erg mooi en alle foto’s zijn scherp afgedrukt.

De kleuren komen erg mooi over en ook de voor- en achterkant van het boek kun je zelf personaliseren. Het ontwerpen bestellen van de producten op de site zelf ging dus ook erg makkelijk. De website is gebruikersvriendelijk en naast fotoboeken hebben ze dus allerlei andere dingen want ook een naambordje voordeur ontwerp je zelf bij Fotocadeau.

Ik ben erg blij met mijn fotoboek en erg tevreden over het product en de service!

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie