Aangenomen!

Hoi! Eindelijk was het dan zover, de uitslag van de study abroad kwam binnen! Na een paar weken wachten in spanning kregen we eindelijk het nieuws te horen. In totaal hebben er ongeveer 20 studenten zich ingeschreven voor study abroad dus het was nog even spannend hoeveel mensen zich voor Spanje hadden ingeschreven.

 

Er zijn twee personen die gaan over het aanmelden voor de study abroad, de internationalisering coördinator en de medewerkers van het international office. Vrijdagmiddag 17 maart kregen een aantal klasgenoten een mailtje van de internationalisering coördinator met slecht nieuws, zij waren namelijk uitgeloot voor hun eerste keus. Daarna was iedereen zenuwachtig zijn/haar mail aan het controleren maar niemand kreeg meer een mailtje. Uiteindelijk had ik zelf de coördinator gemaild en van haar kreeg ik een reactie dat ik, voor hoever zij wist, was aangenomen in Valencia.

Ik wilde nog even de bevestiging van het international office krijgen voordat ik begon te juichen en dinsdag kreeg ik eindelijk de bevestiging, ik was echt aangenomen op de universiteit van Valencia! Uiteindelijk hebben er meerdere studenten zich ingeschreven voor Spanje maar gelukkig hoefde er niet geloot te worden.

Nu begint het echte regelwerk, zaken zoals het kiezen van een vakkenpakket en het regelen van woonruimte. Daar kunnen jullie allemaal meer over lezen in nieuwe blogposts!

¡Saludos!

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie