Je bekijkt nu Afgestudeerd!

Afgestudeerd!

Hoi! De titel van deze blog zegt het al, ik ben klaar met mijn studie en dus afgestudeerd!

Na ongeveer vier jaar studeren zit het erop, ik heb mijn opleiding ‘Tourism Management’ afgerond!

Een tijdje terug plaatste ik al een update waarin ik vertelde dat ik in de zomer door zou gaan met mijn scriptie en dat is ook wat ik uiteindelijk heb gedaan. Ik heb mijn scriptie 6 september ingeleverd en zat toen drie weken in spanning tot de uitslag kwam. Uiteindelijk kreeg ik 27 september het verlossende bericht dat ik een 7 voor mijn scriptie had!

Bij mijn opleiding is het vervolgens de bedoeling dat je een verdediging doet aan de hand van een posterpresentatie. Die had ik afgelopen maandag. Gelukkig ging het erg goed en heb ik een 8 gekregen. Ik heb alle onderdelen van het afstuderen nu afgerond en ben dus echt klaar.

Maandag 4 november is mijn diploma uitreiking en tot die tijd ga ik lekker genieten van dit goede nieuws!

 

In mijn volgende blogpost zal ik vertellen wat mijn plannen voor na mijn studie zijn!

x Saskia

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie