Filmpje vakantie op Kreta

Filmpje vakantie op Kreta

Hoi! Afgelopen meivakantie was ik in Kreta en daar heb ik met mijn nieuwe GoPro van alles gefilmd.

Die filmpjes heb ik nu aan elkaar geplakt en er een soort aftermovie van gemaakt! Het filmpje staat op mijn Youtubekanaal ‘Saskia Roos’ maar ik zal hem hier in dit artikel ook delen voor de mensen die me niet volgen op Youtube.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1lDtoq7pX9E&w=560&h=315]

 

Veel kijkplezier!

Saskia

Hoi, leuk dat je een kijkje op mijn site neemt! Mijn naam is Saskia Roos en ik ben net afgestudeerd aan de hbo studie Tourism Management. Ik hou van varen, duiken, sporten en reizen. Dat laatste is ook de reden waarom ik deze blog ben gestart. Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips, studie-updates en andere dingen rondom reizen die me interesseren!

Geef een reactie

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: