Je bekijkt nu Review: GoPro hero 7 Black

Review: GoPro hero 7 Black

Hoi! Een tijdje terug heb ik een nieuwe action camera gekocht om te kunnen filmen tijdens vakanties en bijvoorbeeld tijdens het duiken. Ik heb toen gekozen voor de GoPro hero 7 Black. Ik heb hem nu een tijdje in gebruik en in deze blog deel ik wat ik ervan vind!

 

Ik heb gekozen voor de nieuwste GoPro (Hero 7) en de zwarte versie omdat die de meeste functies heeft. Klik hier om de GoPro Hero 7 Black te bekijken op bol.com. Ik heb daarnaast verschillende accessoires gekocht, die zal ik binnenkort delen in een andere blogpost.

Mening algemeen

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de GoPro. Hij is klein en compact waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Ook heeft hij een handig schermpje waar je snel alle instellingen kunt veranderen. Je kunt kiezen voor verschillende breedtes om in te filmen en of je bijvoorbeeld de GoPro met alleen je stem wilt kunnen bedienen.

De geluid- en beeldkwaliteit vind ik erg goed. De filmpjes en foto’s zijn scherp en de kleuren komen mooi over. Op mijn YouTubekanaal vind je filmpjes die ik heb gemaakt met de GoPro, daarin kun je de kwaliteit zien. Ik heb hem onderwater (tijdens het duiken), in de lucht (tijdens het paragliden) en gewoon op het land gebruikt en overal deed hij het goed. Wanneer hij in het waterdichte hoesje zit kun je door de grote knop wisselen tussen de verschillende standen (filmen, foto en timelaps). Dit werkt prima. Wel is een statief handig tijdens het filmen zodat je een recht en stabiel beeld krijgt.

Pluspunten

+ Goede beeld- en geluidskwaliteit

+ Makkelijk mee te nemen en gebruiken

+ Digitale scherm en knoppen zijn makkelijk om de instellingen te veranderen

+ Geschikt voor verschillende sporten en momenten

+ Goede prijs-kwaliteitverhouding


Minpunten

– Naast de GoPro zelf moeten er nog extra accessoires (waterdichte hoes, statief, bevestigingen, doosje, etc.) aangeschaft worden om in alle situaties te kunnen filmen.

– De batterij van de GoPro gaat, wanneer je hem aan hebt staan en al die tijd filmt, ongeveer 1,5 uur mee. Als je dus meerdere activiteiten op een dag doet (bijvoorbeeld twee duiken) moet je tussendoor opladen. Ik heb daarom een extra batterij en dual charger gekocht waardoor ik van batterij kan wisselen en altijd genoeg accu heb.

– Om de GoPro in het waterdichte hoesje te doen moet je de lens van de GoPro afdraaien. Hier moet je wel wat kracht op zetten en heb je kans steeds vingerafdrukken op de lens te krijgen. Wel is hij door die extra lens ook waterdicht wanneer je geen hoesje gebruikt. Dus hij heeft ook voordelen.

 

Ik heb ben in ieder geval erg tevreden over de GoPro en zou hem zeker aanbevelen! Klik hier om de GoPro Hero 7 Black te bekijken op bol.com.

Heb jij ervaring met action cams of de nieuwe GoPro? Laat het me weten in de reacties.

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie