Je bekijkt nu Tandemvlucht paragliden – Vogezen, Frankrijk

Tandemvlucht paragliden – Vogezen, Frankrijk

Hoi! Afgelopen week was ik met mijn vader en Niko (vliegvriend van mijn vader) in de Franse Vogezen. Mijn vader en Niko hebben daar verschillende vluchten gemaakt met hun parapents en toen begon het bij mij ook te kriebelen. Je mag natuurlijk niet zonder brevet zelfstandig een vluchtje maken dus gelukkig was er de mogelijkheid voor een duovlucht! In de deze blogpost vertel ik je over die ervaring!

 

Samen met mijn vader en Niko verbleef ik op de camping ‘La Wagga’ in het plaatsje Fellering in de Vogezen. Het is een simpele kleine camping direct naast het landingsterrein waar alle paragliders landen. Op de camping was ook een aardige instructeur/duopiloot ‘Lawrence’ waarmee ik uiteindelijk een duovlucht kon doen!

Het was echt weer een hele leuke ervaring en ik kan het iedereen aanbevelen om een keer een duovlucht te maken! Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat ik zelf een cursus ga doen…

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie