Je bekijkt nu De Vogezen, Frankrijk

De Vogezen, Frankrijk

Hoi! Hier een reisverslag van mijn vakantie naar Frankrijk. Mijn vader ging weer een weekje paragliden in de Vogezen samen met vliegmaat Nico. Omdat ik vrij van school was kon ik weer gezellig mee!

Vrijdag 13 september

Vrijdag rond een uur of 11 was het tijd om te vertrekken! Met de caravan volgepakt vertrokken we richting Frankrijk waar we uiteindelijk rond 21:00 in het donker aankwamen. We stonden op de camping ‘Wagga’ direct naast het landingsterrein. Op de camping zelf stonden vooral mensen die ook vlogen en er was een café waar veel mensen zaten.

IMG_9423

Zaterdag 14 september

Het was heerlijk weer in Frankrijk dus ontbeten we in het zonnetje. Zelf om 8 uur ’s ochtends kwamen de eerste paragliders al de berg af!

Daarna bracht ik mijn vader en Nico naar de berg waar ze twee leuke vluchten maakten.

‘S middags dachten mijn vader en ik lekker te gaan zwemmen bij een stuwmeer in de buurt maar toen we daar aankwamen bleek het halve meer leeg te zijn! Dat was dus wel jammer.

Zondag 15 september

Ook zondag was weer een echte vliegdag. Terwijl mijn vader en Nico in de lucht hingen zat ik met een boek van de zon te genieten.

Maandag 16 september

Maandag waren de vliegomstandigheden iets minder, Nico maakte een vlucht maar ’s middags was het niet meer vliegbaar. Daarom gingen we naar een meertje in de buurt dat gelukkig nog wel gevuld met water was!

’s Avonds zagen we nog een prachtige lucht!

IMG_9506

Dinsdag 17 september

Dinsdagochtend maakte mijn vader nog twee vluchten. De rest van de week waren er helaas slechte weervoorspellingen dus besloten we om na zijn vluchten naar huis te gaan. Het was dus uiteindelijk maar een korte vakantie maar wel erg leuk!

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie