Mijn Etsy shop

Mijn Etsy shop

Hoi, ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn. Daarom heb ik een tijdje geleden mijn eigen Etsy shop geopend!

In mijn shop heb ik een aantal zelfgemaakte schilderijen en de Bretonse beeldjes die ik graag maak.

Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen kan dat via deze link!

x Saskia

Saskia

Hoi, leuk dat je een kijkje op mijn site neemt! Mijn naam is Saskia Roos en ik ben net afgestudeerd aan de hbo studie Tourism Management. Ik hou van varen, duiken, sporten en reizen. Dat laatste is ook de reden waarom ik deze blog ben gestart. Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips, studie-updates en andere dingen rondom reizen die me interesseren!

Geef een reactie

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: