Je bekijkt nu Review FotoOpGlas.nl

Review FotoOpGlas.nl

Hoi! Vandaag heb ik weer een leuke review! Ik heb namelijk een foto op plexiglas besteld en deel vandaag mijn tips en mening.

 

Eerder heb ik al een keer een foto op hout laten afdrukken maar dit keer ging ik voor een foto op plexiglas!

Ik mocht een foto van 60 bij 90 cm uitkiezen en besloot een foto te kiezen waardoor ik meteen een vakantiegevoel krijg, namelijk een mooi strand met zee! Ik heb het product besteld via de website fotoopglas.nl.

Tip: Het is natuurlijk super leuk om een foto van je reis of vakantie af te laten drukken zodat je altijd aan je vakantie/die mooie plek terug kunt denken!

Ophangsysteem

Bij de foto bestelde ik een ophangsysteem zodat je hem goed aan je muur kunt hangen en de foto een ‘zwevend’ effect krijgt. In de foto zijn bij deze optie vier gaten geboord waar de knoppen doorheen kunnen. Je draait de knoppen open (door naar rechts te draaien) en kunt de foto vervolgens via een plug en schroef in je muur bevestigen.

Levering

De foto werd een aantal dagen na mijn bestelling bezorgd. Hij werd geleverd in een grote kartonnen doos met bescherming bij de hoeken en over de foto zelf. Ook zat er nog een doorzichtige beschermsticker op de foto zodat hij tot het laatste moment beschermd blijft tegen beschadigingen.

Ophangen

Het duurde even voordat we door hadden hoe de zilveren knoppen geopend konden worden maar de bedoeling is dus dat je het bovenste gedeelte naar rechts draait. Daarna moet je goed meten waar de gaten in de muur moeten komen en met een waterpas controleren of alles recht komt te hangen. Daarna kunnen de knoppen in de muur geschroefd worden en kan de foto op glas bevestigd worden.

Het ophangen was dus even wat werk maar dan heb je ook wat!

Wat vind ik van het product?

Ik ben erg blij met het resultaat! Door het glimmen van het glas komen de kleuren van de foto mooi over en door de zilveren knoppen is er een mooi schaduweffect waardoor het inderdaad lijkt alsof de foto zweeft. De foto is goed scherp afgedrukt en de kleuren zijn hetzelfde als op de originele foto.

Ik ben er erg blij mee! Wat vind jij van een plexiglas foto?

 

Ik heb het product opgestuurd gekregen van Fotoopglas.nl maar ik deel altijd mijn eerlijke mening in een blogpost.

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie