Mijn YouTube kanaal

Hoi! Naast mijn blog heb ik ook een Youtube kanaal. Hier heb ik tot op heden nog niet zo veel mee gedaan, maar het lijkt me toch leuk om hem op mijn blog te introduceren.

 

Mijn YouTube naam is ‘Saskia Roos’, wanneer je dit invult op de zoekbalk van Youtube kom je vanzelf mijn kanaal met een foto van mij tegen.

Ik heb op mijn kanaal nu in totaal 6 video’s. Namelijk 3 filmpjes voor school (een reclame filmpje voor een zelfbedacht bedrijf, een filmpje over mijn study abroad en een filmpje over mijn stage abroad) en 3 filmpjes van vakanties en leuke dingen.

Ik heb deze week een GoPro Hero 7 Black gekocht (misschien volgt er nog een review) en ben van plan hier veel mee te gaan filmen! Waarschijnlijk zullen er dus nieuwe filmpjes van reizen of duiken op mijn kanaal komen.

Hier alvast drie van mijn filmpjes:

Tandemvlucht Paragliden in Italië

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DPbmZgzryLc&w=560&h=315]

Dolfijnen in Kroatië 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5DEkGu7NLic&w=560&h=315]

Duiken in Tenerife 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TAvbcAn1dBg&w=560&h=315]

 

Mocht je het leuk vinden om vaker filmpjes van mij te zien, abonneer je dan op mijn kanaal!

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie