Een verandering! (meer reistips)

Hoi! Mijn blog was de afgelopen twee jaar vooral een manier om mijn reisverslagen te delen met vrienden en familie. In deze reisverslagen deel ik mijn foto’s en verhalen van plaatsen die ik bezoek. Daarnaast plaatste ik af en toe een extra blog waarin ik tips deelde, maar de focus lag vooral op de reisverslagen.

 

Tijdens mijn reizen merkte ik dat er best wel wat dingen waren waarvan ik het handig had gevonden om vooraf informatie of tips over te krijgen. Hoe reis je bijvoorbeeld goedkoop? En hoe handig is het om met alleen handbagage te reizen?

Door mijn reizen ben ik achter veel dingen gekomen en die deel ik graag met jullie!

Daarom zullen er vanaf nu, naast mijn reisverslagen na elke vakantie, ook wekelijks blogposts komen met mijn tips en ervaringen over reizen en alles daaromheen.

Ik hoop ongeveer twee blogposts per week te plaatsen, op dinsdag en op zaterdag. Deze komen dan 9:00 ‘s ochtends online. Of dit altijd zal lukken naast mijn studie en andere bezigheden weet ik niet maar ik ga mijn best doen!

Dinsdag zal mijn eerste blog met reistips online komen: mijn 10 tips om goedkoop op reis te gaan!

Mochten jullie nog verzoekjes voor blogposts hebben of iets anders willen laten weten kan dat natuurlijk in de reacties!

Saskia

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie