Je bekijkt nu Nieuwe aankoop: Guardo Drone

Nieuwe aankoop: Guardo Drone

Hoi! Weer een nieuwe blogpost. Zoals de titel al zegt: over mijn nieuwe drone.

Het leek mij al een tijdje gaaf om mooie beelden vanuit de lucht te filmen en te gebruiken voor filmpjes op YouTube. Zeker wanneer ik meer ga reizen lijkt het me bijzonder om van al die mooie plekken films te hebben.

Daarom heb ik een drone besteld! Ik heb de ‘Guardo Drone met camera’ besteld. Deze drone heeft een camera met een kwaliteit van 720p en een losse afstandsbediening. Deze afstandsbediening kan je aansluiten op je telefoon en daar direct de beelden vanuit de lucht zien. Ook krijg je reservepropellers en zit er een soort beschermrand om de propellers zodat ze niet meteen kapot gaan als je ergens tegenaan vliegt.

De komende weken ga ik goed oefenen met vliegen en hopelijk kan ik jullie snel wat beelden laten zien!

Klik hier om de Guardo Drone online te bekijken.

Hebben jullie ervaring met Drones en er al eens een gebruikt?

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie