Je bekijkt nu Review- Fotocadeau meerluik op canvas (+ kortingscode)

Review- Fotocadeau meerluik op canvas (+ kortingscode)

Hoi! Zoals jullie misschien in een van mijn vorige blogposts hebben gelezen ga ik in september beginnen met een master in Wageningen. Ik ga daar op kamers en die kamer wil ik natuurlijk ook gezellig inrichten. Om toch het gevoel van vakantie en reizen in mijn kamer te krijgen heb ik in samenwerking met FotoCadeau een meerluik op canvas besteld!

Over fotocadeau:

Op de website van FotoCadeau kun je verschillende producten bestellen, van hele bijzondere fotoproducten of materialen maar ook bijvoorbeeld een fotoboek. ‘Fotocadeau.nl heeft mij gevraagd of ik het leuk vond om een van hun nieuwe producten te proberen, namelijk het meerluik’.

Het product:

Ik heb uiteindelijk een meerluik op canvas besteld. Hier kun je allerlei verschillende formaten en soorten kiezen. Ik heb gekozen voor een set van 3 op canvas doeken die allemaal even groot zijn. Ik ga het meerluik boven mijn bank hangen, op een muur die blauw/grijs is geverfd. Daarom heb ik gekozen voor een rustige foto die past bij de kleuren van mijn kamer. Ik had geen eigen reisfoto die hier geschikt voor was, dus heb ik op internet een foto van goede kwaliteit gevonden!

Het eindproduct

Ik vind het erg mooi hoe de verschillende luiken een geheel vormen. Het is net iets speelser dan een groot canvas en breekt de lange muur in mijn kamer mooi. De foto doet me meteen denken aan een zomerse reisbestemming zodat ik weer kan dromen over mijn volgende reizen ;).

De kwaliteit

De kwaliteit van het canvas is goed, het doek is gespannen over een houten frame en is daardoor stevig. De foto is mooi scherp gedrukt en loopt ook door naar de zijkant zodat je geen gekke witte randen hebt.

Ophangen

Bij het bestellen kun je kiezen tussen twee ophangsystemen. Omdat het in mijn kamer eigenlijk niet de bedoeling is dat je gaat boren heb ik gekozen voor het systeem waarbij dat niet nodig is. Het ophangsysteem bestaat uit sterke stickers die je ook weer van de muur af kunt halen.

Wat vind ik van het product?

Ik ben erg tevreden over het product! Ik vind het meerluik een leuke manier om een foto op een andere manier dan normaal (een groot canvas) op te hangen. Op deze manier geeft het een zowel rustig als speels effect. Het duurt nog eventjes voordat ik naar Wageningen ga en ze echt op mijn muur kan hangen maar zodra ik dat heb gedaan zal ik daar via social media een foto van delen!

Kortingscode

Ik heb ook nog een leuke kortingscode voor jullie! Met de code ME50 krijg je 50 procent korting op de meerluiken van Fotocadeau.

 

Ik heb het product opgestuurd gekregen van FotoCadeau maar ik deel altijd mijn eerlijke mening in een blogpost.

 

Saskia

Hoi! Mijn naam is Saskia, afgestudeerd aan de bachelor 'Tourism Management' en de master 'Duurzaam Toerisme' Ik hou van varen, sporten, duiken en reizen. En dat laatste is ook de reden dat ik deze blog ben gestart! Ik ben gek op reizen en wilde graag mijn ervaringen met anderen delen. Op mijn blog deel ik daarom reisverslagen van mijn vakanties, reistips en allerlei andere dingen die mij interesseren!

Geef een reactie